Razstava Petfair Asia 2023

Pred kratkim je naše podjetje sodelovalo na azijski hišni razstavi v Šanghaju in na razstavo prineslo niz avtomatskih sterilizacijskih proizvodnih linij za izdelke iz sklede. Med razstavo je naša oprema pritegnila pozornost številnih kupcev, ki so z navedbo, da je oprema napredna, izrazili velik interes in namero o sodelovanju.

Naša avtomatizirana proizvodna linija za sterilizacijo pakiranih izdelkov je učinkovita in inteligentna naprava, zasnovana za industrijo hrane za hišne živali. Ta oprema uporablja napredno tehnologijo sterilizacije, ki lahko hitro in učinkovito sterilizira izdelke v posodi, kar zagotavlja varnost in higieno izdelkov. Hkrati ima oprema tudi prednosti visoke avtomatizacije, enostavnega upravljanja, varčevanja z energijo in varstva okolja, kar lahko močno izboljša učinkovitost in kakovost proizvodnje.

主图2.png

Na razstavi je naša avtomatizirana proizvodna linija za sterilizacijo izdelkov, pakiranih v skledi, pritegnila pozornost številnih strank. Vsi so izrazili, da je tehnologija opreme napredna, zasnova razumna in zmogljivost stabilna, kar je zelo v skladu z njihovimi proizvodnimi potrebami. Obenem cenijo tudi strokovnost in inovativnost našega podjetja, saj verjamejo, da je naše podjetje močno in obetavno podjetje.

Ta udeležba na Asian Pet Expo ne prikazuje samo moči in inovativnih zmogljivosti našega podjetja na področju strojev za hrano za hišne živali, ampak nam nudi tudi več priložnosti in sredstev za nadaljnjo širitev našega trga. Verjamemo, da bomo tudi v prihodnje strankam zagotavljali kakovostnejše in učinkovitejše izdelke in storitve ter spodbujali razvoj in inovativnost industrije hrane za hišne živali.

Dobite najnovejšo ceno? Odgovorili vam bomo v najkrajšem možnem času (v 12 urah)